Wil jij een sloep huren in Utrecht? Welkom bij Boei26! Wij verhuren betaalbare en mooie sloepen voor in Utrecht en voor De Vecht.  Naast sloepverhuur organiseren wij ook compleet verzorgde boottochten met schipper en verschillende arrangementen. Wist je dat je Boei26 kan varen over de mooiste rivier van Nederland?  Want huur je een sloep bij Boei26, dan start je vaartocht op De Vecht waar je een prachtige boottocht kan maken langs statige herenhuizen, theekoepeltjes, historische gebouwen, kerken en kastelen. Ook kan je met je sloep richting de historische binnenstad van Utrecht varen. Een unieke en prachtige ervaring! Als je bij Boei26 een sloep huurt, krijg je standaard een routekaart met uitleg over de omgeving. Liever met een groep iets doen? Wij verhuren ook prachtige salonboten voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, huwelijken, afstudeerborrels, of gewoon een gezellige rondvaart.

Sloep huren Utrecht en De Vecht

Sloep huren in Utrecht en op de Vecht

De meeste sloepen bij Boei26 zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Deze kan je direct meenemen en mogen zonder vaarbewijs bevaren worden. Vind je varen spannend? Geen probleem! Onze schippers leggen je alles uit. Ook ontvang je bij je reservering een leuke online training met de belangrijkste vaarregels en uitleg over de route. Niet verplicht, maar wel leuk! Bij Boei26 kan je ook terecht voor leuke groepsuitjes. Wij hebben drie prachtige salonboten met een capaciteit van maar liefst 75 personen.

Luxe sloep huren in Utrecht vanaf €35,- per persoon

Betaalbaar en snel een luxe sloep huren als het prachtig weer buiten is? De luxe sloepen van Boei26 kun je huren vanaf €35,- per persoon en hebben een capaciteit van maximaal 12 personen. Laat je vervolgens verrassen door onze tours over de Utrechtse Vecht en Oudegracht. Vaar langs prachtige kastelen, monumenten en oude handelshuizen. Ontdekt Utrecht en de Vecht op een unieke wijze! Heerlijk om te ontspannen met vrienden of familie.

Luxe sloep huren Utrecht

Onze Utrechtse vaarroutes

Laat je verrassen door onze tours over de Utrechtse Vecht en Oudegracht. Vaar met je sloep langs prachtige kastelen, monumenten en oude handelshuizen. Ontdekt Utrecht en de Vecht op een unieke wijze vanuit je sloep!

Vaarroute de Vecht

Deze boottocht op de Vecht neemt je mee terug naar het tijdperk van de Gouden Eeuw. Een tijd waar succesvolle Amsterdamse handelaren de mooiste buitenplaatsen en gebouwen lieten bouwen.

Vaarroute Oudegracht

Je stapt op bij onze jachthaven Boei26 aan de Straatweg in Utrecht. Deze is direct aan de Vecht gelegen. Vervolgens vaar je richting Op Buuren, Polder Westbroek, Zuilen, Oudenoord en zo de binnenstad van Utrecht in.

De volgende sloepen kun je huren

sloepen huren boei26

Ook lekker om bij te boeken

Borrelplank Boei26

Inclusief fris en fles wijn!

Diverse luxe hammen en droge worsten (100 gr), olijven, bruscetta, feta dip, brood van Slagerij Dorresteyn, frisdrank, water én een fles witte, rode of rosé wijn van De Wijngenoten Maarssen*.

* Voor €7.50 extra, Bubbels i.p.v. wijn

€15,- p.p.

Borrelplank de Vecht

Inclusief fris en fles wijn!

Diverse luxe hammen en droge worsten, diverse geaffineerde Europese kazen, bruscetta, olijven, vijgen/rozijnencompote, feta dip, brood van Slagerij Dorresteyn, frisdrank en/of water én een fles witte, rode of rosé wijn van De Wijngenoten Maarssen*. NB: vanaf 2 personen en niet maaltijdvervangend.

* Voor €7.50 extra, Bubbels i.p.v. wijn

€20,- p.p.

 

Borrelplank Deluxe

Inclusief fris en fles wijn!

Slagerij Dorresteyn levert heerlijk luxe hapjes zoals: gegrilde lamskoteletjes, steak tartare, vitello tonato, gehaktballetjes in tomatensaus, rendang, B’stilla (gevulde filohapjes), gegrilde gamba’s, zalm rillette, soepje, gegrilde groenten, diverse dips, brood aangevuld. De Wijngenoten uit Maarssen vult een fles witte, rode of rosé wijn* aan om het pakket compleet te maken en wij doen er nog water en fris bij zodat u aan niets tekort komt.

* Voor €7.50 extra, Bubbels i.p.v. wijn.

€27,50 p.p.

 

Het zoek & boek stappenplan

Kies je vaardatum en tijd

Selecteer je gewenste vaardatum en het gewenste tijdslot.

Selecteer een sloep

Selecteer één van onze beschikbare sloepen.

Kies je extra’s

Een heerlijke lunch of wat te drinken onderweg?

Veilig betalen via iDeal

Vul je gegevens in en betaal gemakkelijk via iDeal!