Tapas op het water

Zon of geen zon, met deze tapas tour is de mediterraanse zomersfeer snel gezet! Verzamel je favoriete gezelschap en geniet van zomerse vibes, Spaanse smaken, een goed glas wijn of verfrissende (non-)alcoholische drankjes. De tapas tour is een heerlijke dag met vrienden, maar ook heel geschikt voor kinderen en familie. Proef verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, tijdens een 2-uur durende tocht op een van onze authentieke salonboten. Tijdens deze bourgondische tocht over de Vecht vaar je langs historische gebouwen, kerken, kastelen en herenhuizen.

borrelen varen utrecht 5

PROOST Tours bij Boei26

Zin in een verzorgde trip op het water? Boek je favoriete Proost tour op één van onze authentieke salonboten, voor een gegarandeerd feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey-tour, een wijn-tour, oesters en bubbels-tour of een captains cruise. Onze tours zijn altijd inclusief salonboot en schipper. 

Tijdens onze Proost tours nemen we je mee over de Vecht; de mooiste rivier van Nederland. De vecht staat bekend om zijn rijke historie, cultuur en gevarieerde landschap. En dat ervaar je het best vanaf het water!