Skip to content

Tapas boot op de Utrechtse Vecht

Met een uitgebreide tapasplank genieten met je favoriete gezelschap van een prachtige tocht. Deze 2-uur durende tocht maakt jouw dag compleet!

Tapas op het water

Zon of geen zon, met deze tapas tour is de mediterraanse zomersfeer snel gezet! Verzamel je favoriete gezelschap en geniet van zomerse vibes, Spaanse smaken, een goed glas wijn of verfrissende (non-)alcoholische drankjes. De tapas tour is een heerlijke dag met vrienden, maar ook heel geschikt voor kinderen en familie. Proef verschillende vis, vlees en vegetarische delicatessen op grote houten borrelplanken, tijdens een 2-uur durende tocht op een van onze authentieke salonboten. Tijdens deze bourgondische tocht over de Vecht vaar je langs historische gebouwen, kerken, kastelen en herenhuizen. Bij deze tour zit bier, wijn en fris inbegrepen.

Al te boeken vanaf: €64,95 per persoon

64,95

per persoon, inclusief btw.

Hoe ziet de tour eruit

Ontvangst
Op de kade word je hartelijk ontvangen door een van onze kapiteins die je naar het schip zal begeleiden.
Programma
De tour duurt twee uur en onze schipper vaart jullie over de Vecht. Tijdens deze tocht geniet je van heerlijke tapas en drankjes.
Route
Geniet van de pracht op de Vecht tijdens een betoverende salonboottocht. Ontdek historische herenhuizen, kastelen en de schitterende natuur. Stap aan boord en laat je verwonderen.
Aankomst
Bij het aanmeren laten we de mooie herinneringen aan onze vaartocht achter. Hopelijk kijk je met een glimlach terug op de heerlijke tapasboot met het schitterende landschap. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen!

Rondvaart boten in een notendop

Kies arrangement

Vanaf 8 personen

Open of gesloten boot

Schipper

Bluetooth voor muziek

PROOST Tours bij Boei26

Zin in een verzorgde trip op het water? Boek je favoriete Proost tour op één van onze authentieke salonboten, voor een gegarandeerd feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een een Tapas-tour, Borrel-tour of een Gin-tonic proeverij. Onze tours zijn altijd inclusief salonboot en schipper. 

Tijdens onze Proost tours nemen we je mee over de Vecht; de mooiste rivier van Nederland. De vecht staat bekend om zijn rijke historie, cultuur en gevarieerde landschap. En dat ervaar je het best vanaf het water!

Kies hier de boot waarmee jij je Tour wilt doen

Salonboot
Iron Lady

v.a € 64,95

per persoon, inclusief btw.

Salonboot Najade

v.a € 64,95

per persoon, inclusief btw.

Meer dan 20 personen?

Luxe sloep
Olivia

v.a € 64,95

per persoon, inclusief btw.