Vergaderen bij Boei26

Een inspirerende omgeving zet aan tot creatief denken. Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een belangrijke meeting, een toffe omgeving voor een brainstormsessie of een business&fun trip voor je team? Kies voor Vaargaderen; een vergadering dé boardroom aan de Boei26 kade, gevolgd door een bourgondische tocht over de Vecht.

vergaderen

Wat kun je verwachten

De boardroom van Boei26 wordt ingericht voor jouw meeting, presentatie of bijeenkomst. De ruimte is geschikt voor 25 personen en bevat o.a. een groot scherm en een stabiele Wi-Fi verbinding. Tijdens de meeting zorgen we graag voor koffie, thee en fris, en eventueel voor kleine snacks en energizers in de breaks. 

Is het zakelijke gedeelte afgelopen? Dan is het tijd voor een uitgebreid verzorgde lunch of borrel op één van onze authentieke salonboten. De 2-uur durende boot tour kun je naar eigen wens inrichten, en wordt begeleid door een ervaren schipper en het bedienend personeel. Ga voor een bourgondische borrel met versbereide borrelplanken, een welverdiende lunch of kies uit één van de verzorgde Proost tours voor een spectaculaire afsluiting van de dag.

rondvaart utrecht

De ideale vergadersetting 

De boardroom is te boeken tot en met 25 personen. Zo zorgen we ervoor dat er genoeg tafels en stoelen aanwezig zijn voor een optimale vergadersetting. We kiezen graag voor de inrichting die het beste past bij het doel van je vergadering. Er is daarnaast een presentatiescherm aanwezig die je plannen of agenda voor iedereen zichtbaar maakt.