Skip to content

Huur een boot voor 20 Personen

Feestje, verjaardag of iets te vieren?

Wil je een onvergetelijke ervaring op het water beleven met een groep van 20 personen in Utrecht? Bij Boei26 hebben we precies wat je zoekt! Met onze uitgebreide vloot hebben wij drie prachtige boten voor de perfecte setting voor jouw gelegenheid. Of je nu een ontspannen tocht over de Vecht wilt maken of richting Utrecht wilt , wij hebben de ideale boot voor jouw groep.

Klassieke Salonboot Najade

Op de Najade zit je zowel comfortabel binnen als buiten dankzij de verdeling tussen het open en gesloten gedeelte van de salonboot. Verder is de Najade voorzien van een binnentoilet, comfortabele kussens en dekentjes, bluetooth muziekinstallatie en verwarming voor in de wintermaanden. Daarnaast kunnen wij de Najade gemakkelijk optuigen naar wens van het soort arrangement of tour die jij boekt. Zo organiseren we een uitgebreid diner met opgedekte tafels, maar ook een groot feest tot 30 personen. Alles is mogelijk!

MPS Zoë

Ons schip is geschikt voor groepen tot maximaal 50 personen, afhankelijk van de groepssamenstelling, programma en catering. 

U kunt het schip huren vanaf minimaal 2 uur en vanaf minimaal 20 personen ouder dan 11 jaar.

Luxe Sloep Olivia

Naast onze salonboten kun je ook onze luxe sloep Olivia afhuren met een gezelschap tot 20 personen. Deze open sloep is ideaal voor een middag of een zwoele zomeravond relaxen op het water. Wij nemen je graag mee over de Vecht of door de Utrechtse binnenstad. Ga voor een vrijdagmiddagborrel, familiediner of vriendenweekend onder het genot van lokale dranken en borrelhapjes. Bij Boei26 boek je deze luxe sloep simpel en snel in combinatie met de juiste tour.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke én unieke ervaring?

Bij Boei26 draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten op het water. Of je nu een speciale gelegenheid viert, een bedrijfsuitje organiseert of gewoon wilt genieten van een dagje op het water met vrienden, wij zorgen ervoor dat jouw ervaring perfect is. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw boottocht in Utrecht te plannen en een offerte aan te vragen voor een van onze prachtige boten.