Boottocht met lunch

Een eindeloze lunch -of brunch-, waar je omringd door vrienden of familie lekker langzaam van geniet. De verschillende broodjes, wraps, croissantjes en sandwiches worden in high-tea stijl geserveerd op stijlvolle etagères. De etagerelunch heeft voor ieder wat wils, zo zijn er vis, vlees en vegetarische opties. Laat je lekker ontzorgen, deze heerlijke middag hoef je alleen maar aan te schuiven. Een perfecte gelegenheid om je familie bij elkaar te brengen of een fijne middag met je vrienden te spenderen. Wanneer je iets te vieren hebt, of gewoon zomaar. Tijdens deze 2-uur tocht over de Vecht vaar je langs historische gebouwen, kerken, kastelen en herenhuizen. Oftewel kom genieten op onze lunch boot

borrelen varen utrecht 5

PROOST Tours bij Boei26

Zin in een verzorgde trip op het water? Boek je favoriete Proost tour op één van onze authentieke salonboten, voor een gegarandeerd feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey-tour, een wijn-tour, oesters en bubbels-tour of een captains cruise. Onze tours zijn altijd inclusief salonboot en schipper. 

Tijdens onze Proost tours nemen we je mee over de Vecht; de mooiste rivier van Nederland. De vecht staat bekend om zijn rijke historie, cultuur en gevarieerde landschap. En dat ervaar je het best vanaf het water!