Skip to content

Varen op de Vecht met lunch

Gezellig lunchen met je favoriete gezelschap op de Vecht? Deze 2-uur durende lunchtour maakt jouw dag onvergetelijk.

Boottocht met lunch

Een eindeloze lunch -of brunch-, waar je omringd door vrienden of familie lekker langzaam van geniet. De verschillende rijkbelegde broodjes worden op schalen geserveerd. De lunch heeft voor ieder wat wils, zo zijn er broodjes met vis, vlees en vegetarische opties. Laat je lekker ontzorgen, deze heerlijke middag hoef je alleen maar aan te schuiven. Een perfecte gelegenheid om je familie bij elkaar te brengen of een fijne middag met je vrienden te spenderen. Wanneer je iets te vieren hebt, of gewoon zomaar. Tijdens deze 2-uur tocht over de Vecht vaar je langs historische gebouwen, kerken, kastelen en herenhuizen. Oftewel kom genieten op onze lunch boot.

Al te boeken vanaf: €67,50 per persoon

67,50

per persoon, inclusief btw.

Hoe ziet de tour eruit

Ontvangst
Op de kade word je hartelijk ontvangen door een van onze kapiteins die je naar het schip zal begeleiden.
Programma
De tour duurt twee uur en onze schipper vaart jullie over de Vecht. Tijdens deze tocht geniet je van een heerlijke lunch.
Route
Geniet van de pracht op de Vecht tijdens een betoverende salonboottocht. Ontdek historische herenhuizen, kastelen en de schitterende natuur. Stap aan boord en laat je verwonderen.
Aankomst
Bij het aanmeren laten we de mooie herinneringen aan onze vaartocht achter. Hopelijk kijk je met een glimlach terug op een heerlijke lunch met het schitterende landschap. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen!

Rondvaart boten in een notendop

Kies arrangement

Vanaf 8 personen

Open of gesloten boot

Schipper

Bluetooth voor muziek

PROOST Tours bij Boei26

Zin in een verzorgde trip op het water? Boek je favoriete Proost tour op één van onze authentieke salonboten, voor een gegarandeerd feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een een Tapas-tour, Borrel-tour of een Gin-tonic proeverij. Onze tours zijn altijd inclusief salonboot en schipper. 

Tijdens onze Proost tours nemen we je mee over de Vecht; de mooiste rivier van Nederland. De vecht staat bekend om zijn rijke historie, cultuur en gevarieerde landschap. En dat ervaar je het best vanaf het water!

Kies hier de boot waarmee jij je Tour wilt doen

Salonboot
Iron Lady

v.a € 67,50

per persoon, inclusief btw.

Salonboot Najade

v.a € 67,50

per persoon, inclusief btw.

Meer dan 20 personen?

Luxe sloep
Olivia

v.a € 67,50

per persoon, inclusief btw.