Unieke ervaring: wijn proeverij op een boot

Ben jij een echte wijn liefhebber? Trek er op uit met je vrienden, familie of collega’s en ontdek alle smaken van wijn, tijdens een 2 uur durende proeverij op een authentieke salonboot en/of op onze luxe sloep. Gedurende deze wijntour krijg je de kans om verschillende toffe wijnen te proberen. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de achtergrond van de wijn en de druif. Een echte experience voor zowel de ‘hobby’ wijndrinkers als de echte liefhebbers! Tijdens deze bourgondische tocht over de Vecht vaar je langs historische gebouwen, kerken, kastelen en herenhuizen.

wijn-tour-utrecht

PROOST Tours bij Boei26

Zin in een verzorgde trip op het water? Boek je favoriete Proost tour op één van onze authentieke salonboten, voor een gegarandeerd feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captains cruise. Onze tours zijn altijd inclusief salonboot en schipper. 

Tijdens onze Proost tours nemen we je mee over de Vecht; de mooiste rivier van Nederland. De vecht staat bekend om zijn rijke historie, cultuur en gevarieerde landschap. En dat ervaar je het best vanaf het water!