Ontdek de betoverende landschappen vanaf het water
heerlijk genieten van een 3 uur durende luxe lunch met prachtige plaatjes.
Kom vanaf 9 december varen op ons in kerstsfeer ingerichte schip.
De leukste lunch op het water
Een uitnodiging om de betoverende kleurenpracht van de natuur te ontdekken tijdens onze tocht op de Vecht. Stap aan boord van onze sfeervolle salonboot en geniet van een onvergetelijke reis door de betoverende landschappen langs de Vecht. Mis deze kans niet om samen met ons een bijzondere ervaring te beleven.
- 3 uur varen
- Heerlijk luxe lunch
- Drankjes aan boord te koop
- Van 11:00 tot 14:00
€ 49,95
per persoon, inclusief btw.
- Te boeken vanaf 1 persoon
Hoe ziet de tour eruit
Ontvangst
Vertrek
Route
Stap aan boord en laat je verwonderen.
Aankomst
Vaar jij mee?
Mis deze kans niet!
- zaterdag 30 november
- zondag 1 december
- zaterdag 7 december
- zondag 8 december
- zaterdag 14 december
- zondag 15 december
- zaterdag 21 december
- zondag 22 december
- zaterdag 11 januari
- zondag 19 januari
- zaterdag 25 januari
- zondag 2 februari
- zaterdag 8 februari
- vrijdag 14 februari
- zondag 16 februari
- zaterdag 22 februari
- vrijdag 28 februari
- zondag 2 maart
- zaterdag 8 maart
- zondag 9 maart
- zaterdag 15 maart
- zondag 16 maart
- zaterdag 22 maart
- zondag 23 maart
- zaterdag 29 maart
- zondag 30 maart
Iets te vieren?
Voor bijzondere gelegenheden zoals een verjaardag, trouwdag of andere gelegenheden zijn de schepen ook exclusief
Uitgebreide luxe lunch
Luxe mini broodjes afgebakken broodjes in combinatie met zuurdesem slices, met diverse sla soorten en royaal belegd o.a.
- VitelloTonnato, Fricandeau met tonijnmayonaise
- Boerenham
- Roastbeef met truffelmayonaise
- BLTC, Bacon,sla,tomaat en kip
- Schepzalm met wasabi crunch
- Caprese, mozarella met pesto
- Gegrilde Groenten met Hummus (vegan)
- En diverse andere soorten
Dieetwensen?
Om jouw vaart zo compleet mogelijk te maken horen wij graag indien er speciale dieetwensen zijn.
Om ook voor dieetbeperkingen een voor een optimale beleving te zorgen bedenken onze koks graag alternatieve gerechten.