Skip to content

Herfst lunch op de Vecht

Op een betoverende herfstdag, omringd door geliefden, vrienden of collega’s vieren we de warmte van het seizoen tijdens onze exclusieve herfstlunch op de Vecht. Deze 2-uur durende verwarmde lunchvaart maakt jouw dag onvergetelijk.

Schrijf je nu in voor een herfst lunch op de Vecht!

 

De herfst staat voor de deur en wij nodigen je uit om samen met ons de betoverende kleurenpracht van dit seizoen te ontdekken tijdens onze herfsttocht op de Vecht. Mis deze kans niet om op een sfeervolle salonboot te stappen en te genieten van een onvergetelijke reis door de betoverende herfstlandschappen langs de Vecht.

 

Wat zit er bij

  • 2 uur varen 
  • Verwarmde boot 
  • Heerlijke lunch
  • Alle dranken inbegrepen

Wat zijn de kosten

€ 56,50 per persoon 

Te boeken vanaf 1 persoon en we varen uit vanaf 6 personen

Deze tocht is exclusief te boeken vanaf 8 personen 

Kies hier jouw datum 

De leukste lunchvaart in de Herfst

Gezellige vaart met vrienden, familie of collega’s. lekker genieten

2- uur durende vaartocht over de Vecht

Lunchen in een salonboot op de Vecht. Een lunchcruise die je niet snel vergeet.

Hoe ziet een tocht eruit

Ontvangst
Op de kade word je hartelijk ontvangen door een van onze kapiteins die je naar het schip zal begeleiden
Ontvangst
Inhoud
2 uur varen langs betoverende herfstlandschappen. Geniet van een heerlijke lunch met alle drankjes inbegrepen. Een kort uitje, een langdurige herinnering.
Inhoud
Route
Geniet van de herfstpracht op de Vecht tijdens een betoverende salonboottocht. Ontdek historische herenhuizen, kastelen en de schitterende natuur, omlijst door warme herfstkleuren. Stap aan boord en laat je verwonderen.
Route
Aankomst
Bij het aanmeren, laten we de mooie herinneringen aan onze lunchboottocht achter. Hopelijk kijk je met een glimlach terug op de heerlijke maaltijd en het schitterende landschap. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen!
Aankomst

Lekkere diverse broodjes

Geniet van het uitzicht over de Vecht wanneer je geniet van de uitgebreide lunch. Onze lunchvaart wordt goed verzorgd met de lekkerste verse diverse broodjes 

Warme dranken of een lekker glas wijn

Maak gebruik van het onbeperkt drinken van o.a. koffie en thee of geniet van het uitzicht met een goed glas wijn.

Specifieke dieetwensen?

Zijn er specifieke dieetwensen wij af moeten weten om jouw vaart helemaal compleet te maken. Laat het ons weten.

Boei26 maakt van jouw vaartocht een echte beleving

Of je nu kiest voor één van onze verzorgde rondvaart in Utrecht met één van onze PROOST Tours, liever zelf een sloep huurt, gaat suppen, of liever een cadeaukaart weggeeft. Met authentieke boten, uitbundige schippers en bourgondische tours maken we graag van jouw dag een feestje op het water.

Bij Boei26 huur je gemakkelijk zelf een sloep, of boek je één van onze tours op een luxe sloep of een authentieke, honderd jaar oude salonboot. Vaar over de mooiste rivier van Nederland, omgeven door kastelen, oude handelshuizen en monumentale panden. Tours zijn te boeken van 2 tot wel 75 personen; het perfecte uitje voor bedrijfsfeestjes, bachelor party’s en vriendengroepen. Wat er ook te vieren is, je viert het met een proost op de Utrechtse Vecht.