Skip to content

Ontdek Utrecht met onze Rondvaarten en Lunch Proeverijen

Laat je tijdens een rondvaart verrassen door een heerlijke lunch en geniet van prachtige landhuizen en kastelen 

Lunchcruise op de Vecht

Op een zonnige herfstdag, omringd door de warme gloed van het seizoen, gingen vrienden en familie aan boord van onze betoverende salonboot. Ze waren op weg naar een onvergetelijke herfstige boottocht langs de prachtige Vecht.

 

Over deze unieke verwarmde lunch vaart

Warm welkom: De boot begroette hen met een hartelijk ontvangst en een ambiance doordrenkt van herfstcharme. De herfstkleuren glinsterden op het water.

Verfijnde broodjes: Terwijl de boot langzaam voortgleed over de kalme Vecht, werden schalen vol met rijkbelegde broodjes aan tafel geserveerd. Er was voor ieder wat wils, of je nu houd van verse vis, sappig vlees of heerlijke vegetarische opties.

Zorgeloze ontspanning: Op deze herfstige tocht hoefden ze zich nergens zorgen over te maken, behalve over het koesteren van goed gezelschap en nog beter eten. De herfstzon streelde hun gezichten terwijl ze ontspanden.

Betoverende uitzichten: Terwijl ze elke verrukkelijke hap proefden, gleden ze langs historische bezienswaardigheden, waaronder majestueuze kerken, betoverende kastelen en statige herenhuizen. De herfstige lucht was gevuld met verhalen en geschiedenis.

Warmte en comfort:
Geen zorgen over de kou – onze salonboot is verwarmd, zodat je comfortabel kunt genieten van de herfstpracht buiten terwijl je binnen lekker warm blijft.

€ 56,50 per persoon

Wijnproeverij

Stel je voor: de bomen langs de betoverende rivier de Vecht kleuren in de prachtige herfsttinten. De lucht is knisperend en gevuld met de geur van herfstbladeren. Binnen in onze verwarmde salonboot wacht een warm welkom en een onvergetelijke wijnervaring op je.

 

Wat kun je verwachten tijdens deze twee uur durende reis

 

Een betoverende tocht:
Vaar mee op de prachtige Vecht, omringd door de adembenemende herfstkleuren die alleen dit seizoen te bieden heeft.

Wijnproeverij:
Onze sommelier zal je begeleiden bij het proeven van een zorgvuldig geselecteerde reeks wijnen, elk met een eigen verhaal en karakter. Van rijke rode wijnen tot verfrissende witte wijnen, je zult een verscheidenheid aan smaken ontdekken.

Heerlijke hapjes:
We bieden ook heerlijke hapjes aan die perfect bij de wijn passen, zodat je smaakpapillen verwend worden.

Warmte en comfort:
 Geen zorgen over de kou – onze salonboot is verwarmd, zodat je comfortabel kunt genieten van de herfstpracht buiten terwijl je binnen lekker warm blijft.

Dineren op de Vecht

Op een heldere, sfeervolle avond verzamelden vrienden en familie zich aan boord van onze elegante salonboot, die zachtjes over de kalme wateren van de betoverende Vecht gleed. De avond beloofde een onvergetelijke culinaire ervaring te worden, te midden van de rustgevende geluiden van kabbelend water en het betoverende uitzicht op de omringende natuur.

 

Over deze unieke verwarmde dinervaart

Hartelijke begroeting:
De avond begon met een warm welkom aan boord, waar gasten werden verwelkomd met een glas heerlijke bubbels om de feestelijke sfeer te starten. De salonboot straalde een intieme charme uit, perfect passend bij de romantische omgeving.

Verfijnde gerechten:
Terwijl de salonboot rustig voortgleed, werden heerlijke gerechten aan tafel geserveerd. Elk gerecht was zorgvuldig bereid en mooi gepresenteerd, met aandacht voor smaak en detail.

Ontspannen genieten:
Op deze bijzondere avond hoefden de gasten zich nergens zorgen over te maken, behalve over het delen van lachende gezichten en boeiende gesprekken. Het kabbelende water en het betoverende uitzicht op de Vecht zorgden voor een rustige, ontspannen sfeer.

Betoverend uitzicht:
Terwijl ze van elke verrukkelijke hap genoten, gleden ze langs historische bezienswaardigheden, waaronder majestueuze kerken, betoverende kastelen en statige herenhuizen. De avondlucht was gevuld met de magie van de Vecht, een omgeving vol verhalen en geschiedenis.