Skip to content

Onze vloot

Bekijk hier onze prachtige boten!

Bij Boei26 kan je een sloep huren die je zelf kunt varen, en authentieke salonboten en een luxe sloep voor onze PROOST Tours. Maak kennis met onze vloot:

Deze boot is te huur vanaf 12 tot 30 personen.

Ben je met meer of minder personen? Neem dan even contact met ons op. 

Klassieke salonboot Najade

Geschiedenis: In 1914 werd De Najade ontworpen voor meneer R. Martini uit Amsterdam. Martini gebruikte deze 15- meter grote salonboot als binnenkruiser voor particulier gebruik. Na de oorlog kreeg het schip een commerciële bestemming: rondvaarten over de Vecht. De Najade was de eerste rondvaartboot die mensen liet genieten van de Vecht vanaf het water. En nu een trots eigendom van Boei26!

Wat krijg ik? Op de Najade zit je zowel comfortabel binnen als buiten dankzij de verdeling tussen het open en gesloten gedeelte van de salonboot. Verder is de Najade voorzien van een binnentoilet, comfortabele kussens en dekentjes, bluetooth muziekinstallatie en verwarming voor in de wintermaanden. Daarnaast kunnen wij de Najade gemakkelijk optuigen naar wens van het soort arrangement of tour die jij boekt. Zo organiseren we een uitgebreid diner met opgedekte tafels, maar ook een groot feest tot 30 personen. Alles is mogelijk!

Deze boot is te huur vanaf 8 tot 12 personen.

Ben je met meer of minder personen? Neem dan even contact met ons op. 

Klassieke salonboot Iron Lady

Geschiedenis: De Iron Lady is een prachtige salonboot uit 1905. In vroegere tijden werd dit type salonboot ook wel notarisboot of directieschip genoemd. Met haar 10 meter lengte kan ze 12 personen vervoeren. Ze beschikt over zijkanten die open en dicht kunnen, daarom is deze salonboot geschikt voor alle weersomstandigheden. Combineer de Iron Lady met de Vecht en je bent verzekerd van een prachtige vaart!

Wat krijg ik? Op de Iron Lady geniet je van een georganiseerde tour in alle rust. Bij Boei26 zijn de opties eindeloos. De Iron Lady is ideaal voor middelgrote gezelschappen waarbij jij onder het genot van een goed muziekje, hapje en drankje rustig de Vecht af dobbert of een rondje Utrecht vaart.

Deze boot is te huur vanaf 8 tot 12 personen.

Ben je met meer of minder personen? Neem dan even contact met ons op. 

Salonboot Koosje

Een antieke salonboot uit 1915. Een mega ervaring! Deze boot is wat kleiner en daarom vooral geschikt voor intieme gezelschappen die een paar uurtjes willen ontspannen op de Vecht. Ben je met een groep van maximaal 12 personen? Dan is salonboot Koosje het perfecte vervoersmiddel voor jouw dag. Leun achterover en geniet. 

 

Deze boot is te huur vanaf 8 tot 12 personen.

Ben je met meer of minder personen? Neem dan even contact met ons op. 

Klassieke sloep Kaatje

Kaatje is een bakdekkersloep uit 1910, met een grote kuip. 

Deze boot is te huur vanaf 8 tot 20 personen.

Ben je met meer of minder personen? Neem dan even contact met ons op. 

Luxe sloep Olivia

Naast onze salonboten kun je ook onze luxe sloep Olivia afhuren met een gezelschap tot 20 personen. Deze open sloep is ideaal voor een middag of een zwoele zomeravond relaxen op het water. Wij nemen je graag mee over de Vecht of door de Utrechtse binnenstad. Ga voor een vrijdagmiddagborrel, familiediner of vriendenweekend onder het genot van lokale dranken en borrelhapjes. Bij Boei26 boek je deze luxe sloep simpel en snel in combinatie met de juiste tour.

Onze sloepen zijn te huur vanaf  2 tot 10 personen.

Ben je met meer of minder personen? Neem dan even contact met ons op. 

Boei 26 Sloep Klassiek

Zelf varen over de Vecht of door Utrecht met een sloep? Bij Boei26 is dat mogelijk tot 10 personen. Huur je een sloep bij Boei26, dan start je vaartocht op De Vecht, de mooiste rivier van Nederland! Vanuit hier maak jij een prachtige boottocht langs statige herenhuizen, theekoepeltjes, historische gebouwen, kerken en kastelen en ben jij de baas over de navigatie. Boek een sloep bij Boei26, dan zorgen wij ervoor dat er op de dag van de boeking een schone sloep langs de kade ligt zodat jij zo snel mogelijk op pad kan.

Deze boot is te huur tot 6 personen.

Meer personen? Bekijk onze Klassieke- of Luxe sloep eens.

Kleine sloep Felipe

Kleine sloep ‘Felipe’ is de ideale boot voor een relaxte vaart met een wat kleiner gezelschap. Tijdens deze vaart ben jij de baas over de navigatie. Deze sloep is uitgerust met een heerlijk kussen set zodat jij en je gezelschap met comfort kunnen genieten van de mooiste rivier van Nederland, de Vecht. Varend in de Felipe geniet jij van het mooiste uitzicht met statige herenhuizen, theekoepeltjes, historische gebouwen, kerken en kastelen op je route. Enthousiast? Huur Felipe bij boei26!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke én unieke ervaring?

Laat je verrassen door onze tours over de Utrechtse Vecht. Zonder of met borrel, lunch of diner. Bij ons is voor elk wat wils!

Sloep huren

vanaf €15,- per persoon

Salonboot huren

vanaf €20,- per persoon