Gin tonic proeverij Utrecht op het water

Wie zegt daar nou nee tegen? Proef van elke soort gin, tonic én garnering- tijdens deze tijdens een 2 uur durende proeverij op een authentieke salonboot. Welke combinaties passen goed bij elkaar, wat is de achtergrond van gin en hoe wordt dit drankje het beste geserveerd? Deze Gin Tonic tour is niet alleen heerlijk, het verrijkt ook je kennis! Tijdens deze bourgondische tocht over de Vecht vaar je langs historische gebouwen, kerken, kastelen en herenhuizen.

wijn-tour-utrecht

PROOST Tours bij Boei26

Zin in een verzorgde trip op het water? Boek je favoriete Proost tour op één van onze authentieke salonboten, voor een gegarandeerd feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey-tour, een wijn-tour, oesters en bubbels of een captains cruise. Onze tours zijn altijd inclusief salonboot en schipper. 

Tijdens onze Proost tours nemen we je mee over de Vecht; de mooiste rivier van Nederland. De vecht staat bekend om zijn rijke historie, cultuur en gevarieerde landschap. En dat ervaar je het best vanaf het water!