Sushi aan het water in Utrecht

Sushi, wijn en een trip over de mooiste rivier van Nederland, de Vecht. Sushi lovers, waar wacht je nog op? Geniet van een dag op het water in een van onze authentieke salonboten of met onze luxe sloep, van de ultieme zomerse vibe van sushi. Om de dag extra sprankelend te beginnen worden jij en je vrienden, familie of collega’s ontvangen met een glas bubbels. Tijdens deze 2-uur durende culinaire tocht over de Vecht vaar je langs historische gebouwen, kerken, kastelen en herenhuizen.

sushi boot utrecht

PROOST Tours bij Boei26

Zin in een verzorgde trip op het water? Boek je favoriete Proost tour op één van onze authentieke salonboten, voor een gegarandeerd feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey-tour, een wijn-tour, oesters en bubbels-tour of een captains cruise. Onze tours zijn altijd inclusief salonboot en schipper. 

Tijdens onze Proost tours nemen we je mee over de Vecht; de mooiste rivier van Nederland. De vecht staat bekend om zijn rijke historie, cultuur en gevarieerde landschap. En dat ervaar je het best vanaf het water!