Whiskey proeverij Utrecht

Ben jij een echte whiskey liefhebber? Trek er op uit met je vrienden, familie of collega’s en ontdek alle smaken van whiskey, tijdens een 2 uur durende proeverij op een van onze authentieke salonboten of op onze luxe sloep. Leer de ins en outs van whiskey in een speciaal ontwikkelde e-learning en maak kennis met de achtergrond en de historie van deze wereldberoemde drank. Tijdens deze bourgondische tocht over de Vecht vaar je langs historische gebouwen, kerken, kastelen en herenhuizen.

whiskey-tour-boei26

Wat is de whiskey proeverij?

We varen over de Vecht en kan je meedoen aan de Smokey Whiskey proeverij. Je hoeft helemaal geen whiskey- kenner te zijn, of veel ervaring te hebben; het is leuk voor iedereen! Je kan tickets bestellen vanaf 8 personen tot maximaal 30 personen. Dus of je nou zin hebt om met familie een whiskey tour te doen, of juist met de gehele mannenclub… je kan gewoon opstappen en meedoen aan deze ontdekking!

De tour duurt twee uur en onze schipper vaart jullie over de Vecht. Middels een interactieve online training met video’s leer je van alles over de whiskey’s en kan je een kennistestje doen. Zo weet je meteen of je jezelf een “whiskey-kenner” kan noemen. De opstapplaats is bij Boei26. Nadat jullie alle whiskey’s hebben geproefd, gaan jullie zelf aan de slag met het maken van een old-fashioned. Dit wil je niet missen!

rondvaart utrecht

PROOST Tours bij Boei26

Zin in een verzorgde trip op het water? Boek je favoriete Proost tour op één van onze authentieke salonboten, voor een gegarandeerd feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijn tour, oesters en bubbels of een captains cruise. Onze tours zijn altijd inclusief salonboot en schipper. 

Tijdens onze Proost tours nemen we je mee over de Vecht; de mooiste rivier van Nederland. De vecht staat bekend om zijn rijke historie, cultuur en gevarieerde landschap. En dat ervaar je het best vanaf het water!