Silent disco boot Utrecht 

Een vaartocht op een authentieke salonboot, dansen op de lekkerste hitjes en een verzorgde borrel met Spaanse tapas. Dát is de silent disco tour van Boei26; een Utrecht’s feestje die hoogstwaarschijnlijk de boeken in gaat! Tijdens deze 2-uur durende vaartocht over de Vecht krijgt iedereen een koptelefoon en kun je kiezen uit verschillende muziekkanalen, net zo lang tot jij je favoriete plaat gevonden hebt. De discolights staan aan.. dansen maar! Proost met een koud glas wijn, een fris biertje of een non-alcoholisch drankje en geniet ondertussen van een flinke borrelplank vol Spaanse en Italiaanse happen. De silent disco is hét feestje op het water!

silent disco boei26

PROOST Tours bij Boei26

Zin in een verzorgde trip op het water? Boek je favoriete Proost tour op één van onze authentieke salonboten, voor een gegarandeerd feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey tour, een wijnproeverij, oesters en bubbels of een captains cruise. Onze tours zijn altijd inclusief salonboot en schipper. 

Tijdens onze Proost tours nemen we je mee over de Vecht; de mooiste rivier van Nederland. De vecht staat bekend om zijn rijke historie, cultuur en gevarieerde landschap. En dat ervaar je het best vanaf het water!