Yes, we hebben iets nieuws! Stap op de boot en doe mee met de Smokey Whiskey tour. Je gaat whiskey’s proeven uit 5 verschillende landen en intussen genieten van een rondvaart over de Vecht. Klinkt als een perfecte avond met je maten toch? Whiskey-kenner of niet, iedereen is van harte welkom. Handig om te weten, onze prachtige salonboot beschikt over een uitschuifbaar dak. Weer of geen weer, je zit in ieder geval droog!

Wat houdt het precies in? Op donderdag en vrijdagavond varen we over de Vecht en kan je meedoen aan de Smokey Whiskey tour. Je hoeft helemaal geen whiskey- kenner te zijn, of veel ervaring te hebben; het is leuk voor iedereen! Je kan tickets bestellen voor 1 persoon, maar ook voor meerdere personen tot maximaal 8. Dus of je nou zin hebt om met een maatje een whiskey tour te doen, of juist met de gehele mannenclub… je kan gewoon opstappen en meedoen aan deze ontdekking!

De tour duurt twee uur en onze schipper vaart jullie over de Vecht. Middels een interactieve online training met video’s leer je van alles over de whiskey’s en kan je een kennistestje doen. Zo weet je meteen of je jezelf een “whiskey-kenner” kan noemen. De opstapplaats is bij Boei26. Nadat jullie alle whiskey’s hebben geproefd, gaan jullie zelf aan de slag met het maken van een old-fashioned. Dit wil je niet missen!