Skip to content

Boei26 Summerdeal Voucher

3 uur lang varen met 25% korting!

Ja hij is er weer, het leukste cadeautje op het water! Wil jij je medewerkers, een vriend of vriendin een heerlijk dagje uit geven tegen een extra scherpe prijs? Met de Boei26 Voucher kun je doordeweeks met 25% korting 3 uur lang varen over de mooiste rivier van Nederland.

Voor bedrijven

Hoe leuk is het om na een jaar van bijna alleen maar thuiswerken met een aantal collega’s (max. 6 personen) gezellig bij te praten tijdens een prachtige vaartocht op De Vecht. Een unieke teambooster voor nog geen 15 euro per medewerker. De vouchers zijn geldig van maandag tot en met donderdag in tijdsloten van ochtend, middag of avond.

Voor family & friends

Op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of familie? Met de Boei26 Vouchers ben je verzekerd van een heerlijk dagje weg. Bang voor slecht weer? Met onze mooi weer garantie kan je altijd je reservering weer kosteloos wijzigen. Kortom een cadeau waar iedereen blij van zult worden!

Zo werkt het

Koop één of meerdere vouchers

Ontvang de vouchercode in je mailbox

Reserveer via het kortingsformulier en vul de voucher code in

Vaarroute over de Vecht

Deze boottocht op de Vecht neemt je mee terug naar het tijdperk van de Gouden Eeuw. Een tijd waar succesvolle Amsterdamse handelaren de mooiste buitenplaatsen en gebouwen lieten bouwen. In de middeleeuwen was de Vecht namelijk een zeer belangrijke scheepvaartverbinding tussen (de voorloper van) de Zuiderzee, vanwaar Noord-Europa bereikt kon worden, en de Rijn, die onder andere toegang gaf tot wat nu Duitsland heet. Dorestad en later de stad Utrecht hadden hier hun economische bloei aan te danken.

Vouchervoorwaarden

  • Voucher is geldig voor 3 uur (enkel aaneengesloten en ineens te gebruiken)
  • Sloep is geschikt voor max. 6 personen, afwijkende regels ten tijde van COVID-19 vind je hier.
  • Voucher is geldig van dag van aankoop tot en met 31-05-2022 (*met uitzondering van weekenden, nationale feestdagen en tijdens evenementen)
  • Voucher kan gebruikt worden voor een vaartocht op de locatie waar deze voor is aangeschaft.
  • Er kunnen meerdere vouchers worden gekocht per persoon
  • Reserveringen kunnen alleen via Boei26 gedaan worden
  • Indien u langer vaart dan de 3 uur waar deze voucher recht op geeft, zal voor de extra tijd het normale uurtarief van de locatie in rekening worden gebracht, afgerond op kwartieren.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke én unieke ervaring?

Laat je verrassen door onze tours over de Utrechtse Vecht. Zonder of met borrel, lunch of diner. Bij ons is voor elk wat wils!

Sloep huren

vanaf €14,- per persoon

Salonboot huren

vanaf €20,- per persoon