Sushi eten op de Utrechtse grachten of de Vecht

Altijd al het centrum van Utrecht of de prachtige Vecht willen bewonderen vanaf het water? En dat in combinatie met de lekkerste sushi in Utrecht? Dat kan! Wij bieden een unieke ervaring voor alle sushi-liefhebbers. Huur een sloep bij Boei26, vaar door het centrum van Utrecht of op de Vecht en geniet van een heerlijk sushi diner. Tijdens je vaartocht staat er een uitgebreid assortiment van verschillende soorten sushi en side dishes voor je klaar. Een uitje op het water is dus niet alleen heel erg leuk, maar ook ontzettend lekker!

sushi boot utrecht

Dé SUSHI boot Utrecht

Sushi is niet meer weg te denken uit ons kikkerlandje. Was het een aantal jaar geleden nog een bijzonder gerecht, tegenwoordig heeft iedereen weleens sushi gegeten. De publieksfavorieten met rijst, zeewier en schaaldieren of de westerse varianten met vlees en sauzen zijn enorm in trek. Bij Boei26 in Utrecht kun je een sloep huren en heerlijke sushi bestellen. Je geniet dus niet alleen van heerlijke sushi, maar ook van het historische centrum van Utrecht of de prachtige rivier de Vecht. En dat allemaal op het water! Uitgebreid smullen van sashimi, avocado rolls en uramaki, geserveerd in letterlijk een (sushi) bootje terwijl je in je eigen boot op het water zit.

Waarom genieten van een sushi diner op het water in Utrecht? Een mooiere plek is er niet! Sushi eten terwijl je vaart door het historisch centrum van Utrecht of op de Vecht, welke sushi-liefhebber wil dat niet? Daarnaast ben je verzekerd van heerlijkste sushi met heerlijke, verse ingrediënten. Een unieke ervaring!

Selecteer en boek

Ontdekt Utrecht en de Vecht op een unieke wijze vanuit je sloep met heerlijke sushi uit Utrecht. Selecteer een sloep, kies je sushi dishes en geniet!

Kies een datum en tijd

Selecteer je gewenste vaardatum en het gewenste tijdslot.

Selecteer een sloep

Selecteer één van onze beschikbare sloepen.

Kies je favoriete sushi

De lekkerste sushi in Utrecht!

Veilig betalen via iDeal

Vul je gegevens in en betaal gemakkelijk via iDeal

Sloep huren in Utrecht en op de Vecht

Wil je een sloep huren in Utrecht? Welkom bij Boei26! Wij verhuren betaalbare en mooie sloepen voor in Utrecht en over de Vecht. Naast sloepverhuur organiseren wij ook compleet verzorgde boottochten met schipper en verschillende arrangementen. Wist je dat je bij Boei26 kan varen over de mooiste rivier van Nederland? Want huur je een sloep bij Boei26, dan start je vaartocht op de Vecht waar je een prachtige boottocht kan maken langs statige herenhuizen, theekoepeltjes, historische gebouwen, kerken en kastelen. Ook kan je met je sloep richting de historische binnenstad van Utrecht varen. Een unieke en prachtige ervaring! Als je bij Boei26 een sloep huurt, krijg je standaard een routekaart met uitleg over de omgeving. Liever met een groep iets doen? Wij verhuren ook prachtige salonboten voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, huwelijken, afstudeerborrels, of gewoon een gezellige rondvaart.

De meeste sloepen bij Boei26 zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Deze kan je direct meenemen en mogen zonder vaarbewijs bevaren worden. Vind je varen spannend? Geen probleem! Onze schippers leggen je alles uit. Ook ontvang je bij je reservering een leuke online training met de belangrijkste vaarregels en uitleg over de route. Niet verplicht, maar wel leuk! Bij Boei26 kan je ook terecht voor leuke groepsuitjes. Wij hebben drie prachtige salonboten met een capaciteit van maar liefst 75 personen.