Skip to content

SUP Workout

Elke maandag en woensdagochtend bij Boei26!
Begin je dag goed met een workout op het water en een gezond ontbijtje. Bij Boei26 kun je elke maandag en woensdagochtend om 07:00 ontspannen op de Vecht met een verfrissende SUP workout. Geniet daarnaast in alle rust van de stilte om je heen. Samen met een ervaren instructeur maak je een prachtige tour over de Vecht. Geen ervaring? Geen probleem, iedereen kan het. Onze collega’s bij Boei26 leggen je bovendien alles uit voordat je gaat starten. Voor je het weet peddel je in no time de Vecht over. Let’s go!

SUP Workout

Boei26 heeft de perfecte uitvalsbasis voor een SUP workout. We liggen ten slotte direct aan de Vecht. We starten bij ons kantoor en paddelen vervolgens op ons gemak richting Zuilen. De workout duurt ongeveer een uurtje en is toegankelijk voor zowel beginners als professionals. Vaar door een prachtige groene, en waterrijke omgeving op steenworp afstand van al het bruisende wat de stad Utrecht te bieden heeft. Geniet bovendien van de mooiste rivier van Nederland.: de Vecht. Sluit de workout vervolgens af met een heerlijk en gezond ontbijtje. Bovendien werk je ook nog is aan je fitheid. Doe is gek, ga mee op SUP avontuur!

Waarom suppen goed is voor je lichaam

Suppen heeft enkele voordelen voor je lichaam. Ten eerste is suppen een perfecte full body activiteit. Je gebruikt meerdere spieren tegelijkertijd en je moet jezelf continu in balans houden. Dit houdt in dat je lichaam goed moet samenwerken. Kortom, je bent van top tot teen bezig. Ten tweede is suppen niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Probeer het en je zult zien dat suppen enorm ontspannend is!

Ten slotte verbrand je er ook nog is veel calorieën mee. Hoewel dit verschilt per persoon en afhankelijk is van onder andere je lengte en gewicht, verbrand je met suppen gemiddeld tot 500 calorieën per uur. Dat is een behoorlijk wat! Bovendien valt suppen zowel onder cardio als krachtport, waarmee je op meerdere fronten werkt aan jezelf. Je spierpijn de dag na het suppen zal bevestigen dat dit inderdaad het geval is. Tenzij je een echte bikkel bent natuurlijk.

Over de SUP Workout

  • Start elke maandag en woensdagochtend om 07.00 uur bij Boei26 in Maarssen
  • De instructeur zorgt ervoor dat al het materiaal klaar ligt
  • Bij terugkomst staat een ontbijtje voor je klaar, inclusief koffie/thee en sapje. Aan jou de keuze om dit samen met je mede suppers op te eten of mee te nemen
  • De workout duurt van 07.15 tot 08.15 uur
  • Er is plek voor maximaal 7 personen
  • Onervaren? Neem in dat geval je zwemkleding mee, voor het geval je in het water valt

Waarom een SUP Workout?

  • Een heerlijke en gezonde start van je dag
  • Suppen over de mooiste rivier van Nederland
  • Een heerlijk en gezond ontbijt van delicatessenzaak De Leckerick

Aanmelden?

Stuur een mail naar steven@boei26.nl. De kosten bedragen 29.50 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief begeleiding, materiaal, ontbijt, koffie/thee en een sapje. Betaling kan achteraf via pin of contant. Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan en pluk de dag!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke én unieke ervaring?

Laat je verrassen door onze tours over de Utrechtse Vecht. Zonder of met borrel, lunch of diner. Bij ons is voor elk wat wils!

Sloep huren

vanaf €14,- per persoon

Salonboot huren

vanaf €20,- per persoon