Wil jij met vrienden, familie of collega’s een rondvaart maken in Utrecht en op de Vecht in één van onze prachtige salonboten? Dat kan! Bij Boei26 reserveer je snel en betaalbaar je eigen privé rondvaart op de Vecht.

Nederland en water; ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bijna een derde van ons land ligt onder de zeespiegel. Dammen, dijken en rivieren spelen een belangrijke rol in onze geschiedenis. Zo ook de Vecht: de mooiste rivier van Nederland! Hier is het puur genieten van de unieke combinatie van historie, cultuur en een prachtig en gevarieerd landschap. Reden genoeg om dat met een rondvaart van dichtbij te ervaren.

rondvaart utrecht

Maak kennis met onze salonboten

De Najade

In 1914 werd De Najade ontworpen voor meneer R. Martini uit Amsterdam. Martini gebruikte deze prachtige salonboot als binnenkruiser voor particulier gebruik. Na de oorlog kreeg het schip een commerciële bestemming: rondvaarten over de Vecht. De Najade was de eerste rondvaartboot die mensen liet genieten van de Vecht vanaf het water.

Iron Lady

De Iron Lady is een prachtige salonboot uit 1905. In vroegere tijden werden dit type salonboot ook wel notarisboot, dan wel directieschip genoemd. Met haar 10,5 meter lang en 2,45 meter breed kan ze 12 personen vervoeren. Ze beschikt over een dak dat open en dicht kan. Combineer de Iron Lady met de Vecht en je bent verzekerd van een prachtige vaart!

Sloep huren Utrecht

Olivia

Naast onze salonboten kan er ook worden gekozen voor onze sloep Olivia (max. 35 personen). Deze open sloep is ideaal voor een middag of een zwoele zomeravond relaxen op het water. Wij nemen je graag mee over de Vecht of door de Utrechtse binnenstad. Een vrijdagmiddagborrel, familiediner, vriendenweekend onder het genot van lokale dranken en lekkernijen slaat toch niemand over?

Salonboot varen in een notendop

Kies arrangement

Vanaf 8 personen

Open of gesloten boot

Schipper & Host(ess)

Bluetooth voor muziek

Onze Utrechtse rondvaart routes

Laat je verrassen door onze tours over de Utrechtse Vecht en Oudegracht. Vaar langs prachtige kastelen, monumenten en oude handelshuizen. Ontdekt Utrecht en de Vecht op een unieke wijze!

sloepen huren boei26

Vaarroute de Vecht

Deze boottocht op de Vecht neemt je mee terug naar het tijdperk van de Gouden Eeuw. Een tijd waar succesvolle Amsterdamse handelaren de mooiste buitenplaatsen en gebouwen lieten bouwen.

Vaarroute Oudegracht

Je stapt op bij onze jachthaven Boei26 aan de Straatweg in Utrecht. Deze is direct aan de Vecht gelegen. Vervolgens vaar je richting Op Buuren, Polder Westbroek, Zuilen, Oudenoord en zo de binnenstad van Utrecht in.

Populaire rondvaart arrangementen over de Vecht

Bekijk alle arrangement 

Rondvaart de Vecht met salonboot Iron Lady

De Iron Lady is een prachtige salonboot uit 1905. In 2001 heeft ze een nieuw interieur gekregen. Met haar 10,5 meter lang en 2,45 meter breed kan ze 12 personen vervoeren. Ze beschikt over een dak dat open en dicht kan. Kortom, een uniek schip om de historische Vecht of de Utrechtse grachten mee te bevaren. Een geweldige belevenis!

    Offerte aanvragen

    Altijd inclusief huur salonboot met schipper

    Speciale wensen kunt u in de volgende stap opgeven.

    Een andere speciale gelegenheid?

    We proberen onze rondvaart op de Vecht zo bijzonder mogelijk te maken, maar soms wil je gewoon net even iets anders. Geen probleem! Wij denken graag mee met speciale verzoekjes. Geef dit daarom gerust aan bij het aanvragen van de offerte.