Sloep huren Utrecht 30 september 2020

Yes! De Utrechtse binnenstad wordt weer omsingeld door water. De officiële opening van de singel is inmiddels een feit. Dit betekent dat we vanaf nu weer een rondje door de Utrechtse singel kunnen varen.

Een rondje singel varen

Door de terugkeer van het water is de hele singel weer een plek waar je graag wilt zijn. Utrecht is trots op de singel rond de binnenstad. Het is een groene plek waar veel bewoners uit Utrecht heerlijk ontspannen. Dat het water terug is en de singel rond is een historisch moment in de geschiedenis. Het is bij Boei26 ook mogelijk om met de sup door Utrecht te suppen.

Varen door de binnenstad

Je kan dus ook eindelijk weer een rondje varen om de stad. Vaar onder Hoog Catharijne, waar je de prachtige oude resten van kasteel Vredenburg kan bekijken vanaf je sloep. Hiermee heeft Utrecht hét allereerste winkelcentrum van ons land waar je onderdoor kunt varen! En omdat er in Hoog Catharijne grote glazen en doorzichtige vloeren zijn aangelegd, kun je zo vanaf het water het winkelcentrum inkijken. Hoe gaaf is dat!

Sloep huren bij Boei26

Huur een sloep bij Boei26 om samen met je vrienden, collega’s of familie door én rond de prachtige binnenstad van Utrecht te varen. Geniet van de groene singels en prachtige werfkelders. Bewonder Utrecht vanaf het water met een warm dekentje en een heerlijk glas wijn. Waar wacht je nog op?

Bij Boei26 huur je snel en voordelig een ruime sloep voor 6 personen. Je stapt op bij Boei26 aan de Straatweg in Utrecht. Deze is direct aan de Vecht gelegen. Vervolgens vaar je richting Op Buuren, Zuilen, Oudenoord en zo de binnenstad van Utrecht in! Je mag je sloep direct meenemen en je hebt geen vaarbewijs nodig. Vind je varen spannend? Geen probleem! Onze schippers leggen je alles uit. Ook ontvang je bij je reservering een leuke online training met de belangrijkste vaarregels en uitleg over de route. Niet verplicht, maar wel leuk!

Meer weten of direct serveren? Geen probleem. Klik HIER en vraag je vaartje aan!

 

Tags : , , , , ,