Borrelen op het water

Kruip samen met vrienden, familie of collega’s in de huid van de kapitein. Deze 2-uur durende captains cruise op een van onze authentieke salonboten of onze luxe sloep beleef je met likeur, sfeervolle muziek en echte kapiteitspetten voor de hele crew. De tour wordt een echt feestje met muziek uit de jaren 80 en 90. Een onvergetelijke dag, die goed beeldmateriaal oplevert! Tijdens deze bourgondische tocht over de Vecht vaar je langs historische gebouwen, kerken, kastelen en herenhuizen.

captain-tour-utrecht

PROOST Tours bij Boei26

Zin in een verzorgde trip op het water? Boek je favoriete Proost tour op één van onze authentieke salonboten, voor een gegarandeerd feestje op het water met vrienden, familie of collega’s. Ga voor een whiskey-tour, een wijn-tour, oesters en bubbels of een captains cruise. Onze tours zijn altijd inclusief salonboot en schipper. 

Tijdens onze Proost tours nemen we je mee over de Vecht; de mooiste rivier van Nederland. De vecht staat bekend om zijn rijke historie, cultuur en gevarieerde landschap. En dat ervaar je het best vanaf het water!