Skip to content

Over ons

Wanneer je drie ondernemers – Melvin de Lange, Gijs Roosegaarde Bisschop & Arjan Kunstman – met elkaar laat borrelen op een zomeravond na een heerlijke vaart over de Vecht ontstaan de meest wilde plannen. Gekscherend, totdat ze besloten deze keer daadwerkelijk hun krachten te bundelen. De liefde voor varen en de Vechtstreek leidde tot een nieuwe Boei26. Een plek waar iedereen eenvoudig en snel sloepen en salonboten kan huren. Zodat voortaan iedereen kan genieten vanaf het water van De Vecht en omgeving Utrecht.

Het nieuwe Boei26 is een begrip in Maarssen en 10 jaar geleden opgericht door Gijs Roosegaarde. In 2019 zijn er nieuwe aandeelhouders bijkomen en is er veel geïnvesteerd in zowel het pand als de vloot. We zijn zelfs trotse eigenaar geworden van de twee prachte salonboten de Najade (een salonboot uit 1914) & de Iron Lady (een salonboot uit 1905). Met deze twee boten en De Vecht als vaarwater ben je verzekerd van een geslaagd bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje. Kom jij binnenkort het nieuwe Boei26 ontdekken?

Ben jij klaar voor een onvergetelijke én unieke ervaring?

Laat je verrassen door onze tours over de Utrechtse Vecht. Zonder of met borrel, lunch of diner. Bij ons is voor elk wat wils!

Sloep huren

vanaf €14,- per persoon

Salonboot huren

vanaf €20,- per persoon