• Sloep huren

  • Watersport winkel

  • Sloep varen

  • Watersport shop

Sloepverhuur

Stelt u zich eens voor, in een sloep varen die u zelf mag besturen. Waan u een Schipper voor een dag. Vaar op de mooiste rivier van Nederland.

Het sezoen is begonnen, het is nu heerlijk om te varen!

Om teleurstelling te voorkomen, reserveer tijdig. Naast de vertrouwde blauwe sloepen, zijn er ook witte sloepen met stuurwiel en een paar electrosloepen. Kom lekker een middagje varen, lekker uitwaaien.

 


Imagine you could be captain for one day on the most beautiful river of the Netherlands

Now its possible. BOEI26 rents out a variety of boats that you can rent with or without a captain. we have boats with steering wheels, electric boats and a classic saloonboat from 1906.

You can rent a boat on our reservation site

 

 

Vooraf reserveren is altijd nodig en kan via dit formulier!

dinsdag t/m vrijdag hele dag Tijd Kosten vanaf:
Electrische sloep (1 t/m 4 personen + 2 kinderen) 09:30 - 17:30 € 130,- 
BOEI26 sloep  ( 1 t/m 10 personen) 09:30 - 17:30 € 160,- 
dinsdag t/m vrijdag dag delen Tijd Kosten vanaf:
BOEI26  of Electrische sloep dagdeel ochtend  09:30-13:30 € 75,-
BOEI26  of Electrische sloep dagdeel 14:00-17:30 € 30,- per uur
Zaterdag , zondag en feestdagen Tijd Kosten vanaf:
Electrische sloep (1 t/m 4 personen + 2 kinderen) 09:30 - 17:30  € 30 per uur,-
BOEI26 (1 t/m 10 personen) 09:30 - 17:30 € 125,- halve dag
Geschipperde boten Tijd Kosten vanaf:
Klassieke salon boot max 12 personen per uur  € 140,-
Sloep Conquestador "Olivia"  15-20 personen per uur  € 140,- per uur
Verhuur andere locatie Tijd  Kosten vanaf:
Opstappen De parel van Zuilen  in overleg  
BOEIcat 2 personen per uur € 30,-
Electrische sloep (1 t/m 4  personen + 2 kinderen) per uur  € 40,-

 
BOEI26
mooi weer garantie: Daarbij kunt u op de dag van afvaart annuleren als het in Maarssen daadwerkelijk regent, dit geldt niet voor voorspellingen van buienradar, weerplaza en andere soortgelijke websites of apps.  

De sloepen kunnen zonder vaarbewijs worden gehuurd maar vaarervaring is wel aanbevolen. Voor afvaart leggen we natuurlijk uit hoe een en ander werkt en welke vaarregels op de Vecht gelden en dan kun je afvaren met je "eigen" sloep. Voor complete huurvoorwaarden klik hier.


Sloephappen

 

 

 

 

Als je een sloep huurt hoort er natuurlijk wat lekkers bij! Wil je geen gesleep met boodschappen en uren in de keuken staan? Dat kan www.sloephappen.nl, die de catering verzorgd voor BOEI26, is een online cateringservice voor watersportersLekker makkelijk als je met de familie of vrienden vaart, maar ook als je zakelijke vaartocht culinair verzorgd wilt hebben.

Het werkt simpel

Het assortiment is helder en overzichtelijk, aan elke gelegenheid is gedacht. Een BOX voor de hele dag of wat lekkers voor bij de borrel. Maak een keuze en plaats de bestelling. De bestelling staat op het afgesproken tijdstip bij BOEI26 klaar. Zo wordt lekker varen pas echt ontspannen. Je hoeft niets te doen, het wordt voor je verzorgd.

Na het varen kunt u lekker genieten van een hapje en een drankje bij de volgende restaurants:

Buitenplaats Geesbergen

Restaurant de Nonnerie

Restaurant Opbuuren

Restaurant Belle van Zuilen

 

 

Sloephappen

Als je een sloep vaart hoort er natuurlijk wat lekkers bij! Wil je geen gesleep met boodschappen of uren in de keuken staan? Dat kan. Sloephappen.nl is een online cateringservice voor watersporters. Dus of je nu een sloep huurt of met je eigen boot met familie en vrienden gaat varen, dan ben je hier aan het juiste adres. Ook als je zakelijke vaartocht culinair verzorgd wilt hebben. Sloephappen.nl staat voor varen, proeven en vooral relaxen.

Het werkt simpel
Het assortiment is helder en overzichtelijk, aan elke gelegenheid is gedacht. Een BOX voor de hele dag of wat lekkers voor bij de borrel. De kinderen krijgen hun eigen kiddoBOX en voor romantische
vaart is er een loveBOX samengesteld. Maak een keuze en plaats de bestelling. Wij leveren je bestelling op het afgesproken tijdstip af bij het aangegeven vertrekpunt. Zo wordt lekker varen pas echt ontspannen. Je hoeft niets te doen, het wordt voor je verzorgd

Um kunt bestellen via de website: www.sloephappen.nl

 

Nieuwsbrief

BOEI26 op Twitter