Op zoek naar een leuk groepsuitje in Utrecht?

Bij Boei 26 boek je simpel en snel een luxe sloep of salonboot en kan je genieten van een ontspannen dag op de Vecht! Samen met familie, vrienden of collega’s? Of zou je het leuk vinden om met een vrijgezellenfeest of juist je eigen huwelijk te varen over de Vecht? Kijk dan naar onze mogelijkheden. Bij Boei 26 is het altijd een geslaagd uitje!

Sloep of salonboot huren

De meeste sloepen bij Boei26 zijn geschikt voor maximaal 6-10 personen. Deze kan je direct meenemen en mogen zonder vaarbewijs bevaren worden. Ook ontvang je bij je reservering voor de sloep een leuke online training van ons met wat basis vaarregels en uitleg over de route. Niet verplicht maar wel leuk!Het is uiteraard ook mogelijk met een grotere groep te komen! Je maakt dan gebruik van een salonboot; deze is al vanaf 10 personen te huren, inclusief schipper. Maximum aantal is 75 personen, verdeeld over drie salonboten. Zelfs een diner aan boord behoort tot de mogelijkheden!

Het zonnetje schijnt, lekker glaasje wijn of biertje in de hand en genieten van de Utrechtse borrelplank of een diner. Lachen met je vrienden, goede gesprekken..

“ARE YOU FEELIN IT? “

Klinkt als een perfect groepsuitje toch?

Onze salonboten

Bij Boei 26 kan je zowel met goed als slecht weer terecht. We hebben namelijk drie verschillende soorten salonboten! Zo beschikken we over een prachtige overdekte verwarmde salonboot, een volledig open salonboot en ons paradepaardje: de Iron Lady die zowel overdekt als open is. Klik hier om de verschillende boten te bekijken!Op deze manier kan je bij Boei26 het hele jaar borrelen en genieten van de stadsgrachten en gebouwen van Utrecht. Je vaart niet alleen langs de mooiste stadswoningen en winkels, maar ook langs de groene singels, de werfkelders en middeleeuwse wasplaatsen.

Route Oude Gracht of de Vecht

Uiteraard kan je ook de andere kant op varen; dan pakken we route ‘de Vecht’. Een boottocht op de Vecht neemt jou mee terug naar het tijdperk van de Gouden Eeuw. Een tijd waar succesvolle Amsterdamse handelaren de mooiste buitenplaatsen en gebouwen lieten bouwen. Je vaart langs verschillende kastelen en ziet overal verschillende theehuisjes. We varen vanuit Utrecht naar Maarssen, Breukelen tot aan Nieuwersluis.

Arrangementen voor groepuitje

Om jullie groepsuitje compleet te maken, kan je kiezen uit verschillende arrangementen. Je kan kiezen uit bijvoorbeeld een basisarrangement; deze bestaat uit verschillende dranken, snacks of een échte Utrechtse borrelplank. Maar je kan het ook nog leuker maken, door te kiezen uit bijvoorbeeld een arrangement in een bepaald thema! Wat dacht je van een wijn of whiskey- tour? Middels een e-learning en verschillende soorten wijn en whiskey kan je ruiken, proeven én leren over de verschillen in wijn en whiskey. Uitspugen mag, maar stiekem doorslikken natuurlijk ook ? Of, als we er een feestje van willen maken: raden we de  Captains Tour aan! We maken jullie groepsuitje dan compleet met captains- petten voor alle iedereen, verschillende dranken als wijn, bier maar ook Gin, Whiskey of Bacardi en maken het feest compleet met 80&90’s muziek zodat er ook gedanst kan worden! Dit wordt gegarandeerd een geslaagde dag uit!

Vraag hier een offerte aan, we denken graag met je mee!