Op zoek naar een groepsuitje in Utrecht?

Bij Boei 26 boek je simpel en snel een luxe sloep of salonboot en kan je genieten van een ontspannen dagje varen op de Vecht of door de Utrechtse grachten. Samen met familie, vrienden of collega’s, het perfecte groepsuitje! Of zou je het leuk vinden om met een vrijgezellenfeest of je eigen huwelijk te varen over de Vecht? Kijk dan naar onze mogelijkheden. Bij Boei 26 is het altijd een geslaagd groepsuitje!

Groepsuitje Utrecht met sloep of een salonboot

De meeste sloepen die je kan huren bij Boei26 zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Deze kan je direct meenemen en mogen zonder vaarbewijs bevaren worden. Vind je varen spannend? Geen probleem! Onze schippers leggen je alles uit. Ook ontvang je bij je reservering een leuke online training met de belangrijkste vaarregels en uitleg over de route. Niet verplicht, maar wel leuk!

“Weer of geen weer, wij staan voor je klaar!“

Natuurlijk is het ook mogelijk om met een grotere groep te komen. Je maakt dan gebruik van een salonboot. Deze is al vanaf 8 personen te huren, inclusief schipper! De maximale capaciteit is 75 personen, verdeeld over drie salonboten. Zelfs een diner aan boord behoort tot de mogelijkheden. Zie je het al voor je? Het zonnetje schijnt, je hebt een glas wijn of koud biertje in je hand en geniet daarnaast van een heerlijke Utrechtse borrelplank. Lachen met collega’s, goede gesprekken en veel plezier. Klinkt als een perfect bedrijfsuitje toch? Klik hier om de verschillende boten te bekijken!

Vaarroute Oudegracht

Je stapt op bij onze jachthaven Boei26 aan de Straatweg in Utrecht. Deze is direct aan de Vecht gelegen. Vervolgens vaar je richting Op Buuren, Polder Westbroek, Zuilen, Oudenoord en zo de binnenstad van Utrecht in. Je vaart niet alleen langs de mooiste stadswoningen en winkels, maar ook langs groene singels, werfkelders en middeleeuwse wasplaatsen. Bekijk hier de vaarroute Oudegracht.

Vaarroute de Vecht

Uiteraard kan je ook de andere kant op varen. Een boottocht over de Vecht neemt jou mee terug naar het tijdperk van de Gouden Eeuw. Een tijd waar succesvolle Amsterdamse handelaren de mooiste buitenplaatsen en gebouwen lieten bouwen. Je vaart langs verschillende kastelen en ziet overal verschillende theehuisjes. We varen vanuit Utrecht naar Maarssen, Breukelen tot aan Nieuwersluis.

Groepsuitje met arrangement

Om het groepsuitje compleet te maken, kan je kiezen uit verschillende arrangementen.

Kies bijvoorbeeld voor de borreltour; een heerlijk arrangement bestaande uit diverse dranken en snacks. Of wat dacht je een whiskey of wijn arrangement/proeverij? Een onvergetelijke tocht over de Utrechtse grachten of over de Vecht met diverse wijnen en whiskeys om te proeven en een bijbehorende borrelplank. Daarnaast krijg je er ook nog eens een leuke online training bij om de diverse dranken te leren ruiken, proeven en kennen. Uitspugen mag, maar stiekem doorslikken natuurlijk ook!

Wil je er graag echt een feestje van maken? Kies dan voor de Captains Tour! Bij dit arrangement krijgt iedereen een kapiteinspet, heb je de keuze uit diverse dranken als wijn, gin en bacardi en maken we het feest compleet door heerlijke discotunes en 80’s en 90’s muziek te draaien. Er mag gedanst worden!

Vraag hier een offerte aan, we denken graag met je mee!

Tips voor een geslaagd groepsuitje

Een groepsuitje is ontzettend leuk mits je het natuurlijk allemaal goed georganiseerd. Er wordt vooraf, maar ook achteraf vaak nog lang over gesproken. Bij groepsuitjes is het vooral belangrijk dat je iets gaat doen waar het liefst de hele groep zich in kan terugvinden. Wij hebben een aantal tips voor een geslaagd groepsuitje in Utrecht voor je op een rij gezet.

Koppel een activiteit aan het groepsuitje

Het is vaak leuk om aan het uitje een activiteit te hangen dan alleen een hapje te gaan eten. Denk dan bijvoorbeeld aan een workshop, teambuilding of varen of citygame.

Combineer het met eten en drinken 
Iedereen houdt van lekker eten? Food verbindt mensen. Dat is ook ieder groepsuitje weer duidelijk. Als het budget het toelaat dan is het een aanrader om het groepsuitje af te sluiten met een diner of borrel. Er zijn ook groepsactiviteiten die beide combineren. Denk dan bijvoorbeeld eens aan een moorddiner, escape diner, borrelboot of pubquiz.

De locatie voor groepsuitje in Utrecht

Een hele belangrijke is de locatie. De plek van het groepsuitje gaat plaatsvinden. Je heb te maken met reistijd, aantal personen en mensen die met open vervoer of auto willen komen. Onze tip : Zoek een leuke activiteit uit en plan op deze locatie al je activiteiten van de dag.