Varen én dineren langs de mooiste landhuizen en kastelen over De Vecht. Hoe gaaf is dat? Wij hebben toffe samenwerkingen met de lekkere restaurants in de buurt. Waardoor jij  vanaf nu kan dineren op onze prachtige salonboot. Een unieke belevenis!

Rondvaart op de vecht achterdek

Salonboot varen op De Vecht met Restaurant de Olifant

Stel je eens voor een honderd jaar oude salonboot, sfeervol ingericht met 8 opgedekte tafels, kaarslicht, fantastische wijnen en heerlijk eten. Een intieme setting waarbij je al varende langs prachtige landhuizen en kastelen vaart. Samen met restaurant De Olifant maken wij deze unieke ervaring werkelijkheid. Restaurant De Olifant is een fine dining restaurant met een Italiaanse twist.  Aan boord geniet je, naast het varen en het uitzicht, van een compleet 3 gangen menu om te delen met je vriend of vriendin, exclusief drank, inclusief glaasje prosecco!

Over deze unieke ervaring op het water

  • Salonboot de Najade inclusief schipper
  • Elke vrijdag & zaterdag varen we van 18.30 uur tot 21.00 uur
  • Je stapt op en af bij Restaurant De Olifant in Breukelen op nog geen 15 minuten rijden van Utrecht.
  • 3 gangen menu shared dining met een glas prosecco
  • Prijs €73,00 per persoon
Ruby Rose boot

Varen op De Vecht met Salonboot Najade

Reserveren bij De Olifant

Leuk dat u met ons wilt gaan varen! Vul het formulier in en wij zorgen dat De Olifant uw reservering in behandeling neemt. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met De Olifant middels onderstaande gegevens.

Restaurant De Olifant
Straatweg 1
3621BG Breukelen

T: 0346-561478
E: info@deolifant.nl

Rondvaart op de vecht