De borrelboot is het leukste groeps- en bedrijfsuitje in Utrecht! Boei26 beschikt over de mooiste borrelboot van Utrecht. Vaar over de Vecht of door het centrum van Utrecht onder het genot van een heerlijk drankje en hapje. Heerlijk!

Met de borrelboot door de grachten van Utrecht

De borrelboot Utrecht staat ongeacht het weer garant voor een memorabele borrel. Zo beschikken we over een prachtige overdekte verwarmde salonboot, een volledig open salonboot en ons parade paardje de Iron Lady die zowel overdekt als open is. Zo kan je bij Boei26 het hele jaar door borrelen en genieten van de stadsgrachten en gebouwen in Utrecht.

Varen grachten Utrecht

Kies je voor de borrelboot tour door de grachten van Utrecht, dan zie je Utrecht vanuit een hele andere hoek. Je vaart niet alleen langs de mooiste stadswoningen en winkels, maar ook langs groene singels, werfkelders en middeleeuwse wasplaatsen. Kortom, een rondvaart met de borrelboot door Utrecht is een echte aanrader!

Borrel arrangementen

Boek naast ons standaard borrelarrangement nog extra opties om het extra speciaal te maken. Wat dacht je van een Utrechtse borrelplank met 8 verschillende hapjes, oesters of misschien wel een volledig verzorgde BBQ? Wat je ook in gedachten hebt, wij denken graag met je mee.

Met de borrelboot over de Vecht

Ben jij al bekend met de Vecht? Niet? Trommel al je borrellustige vrienden en/of collega’s op en kies voor de borrelboot tour over de Vecht. Waar je bij de grachten tour door Utrecht vooral drukte kan verwachten, vind je op de Vecht alle rust die je nodig hebt voor een ontspannende boottocht. Daarnaast kom je prachtige heren- en handelshuizen, kastelen en bruggetjes tegen. Een plek om verliefd op te worden! Je kan kiezen voor een twee of drie uur durende tour langs onder andere Maarssendorp, Breukelen en Meijden. De schipper vertelt je tijdens de tocht daarnaast ook nog de leukste historische feitjes en weetjes.

Bij de borrelboot Utrecht zit standaard inbegrepen

 • Onbeperkt bier, wijn en fris
 • Ervaren schipper
 • Privé boot
 • Muziek

De Borrelboot arrangementen

 • Whiskey tour
 • Gin Tonic cruise
 • Oesters met Champagne
 • Exclusive dinner tour
 • Vergader tour

Naar overzicht arrangementen

Tarieven borrelboten inclusief schipper en standaard pakket

 • Open sloep Olivia: €35,- per persoon (maximaal 20 personen)
 • Salonboot de Iron Lady: €35,- per persoon (maximaal 12 personen)
 • Salonboot Najada: €35,- per persoon (maximaal 25 personen)

Een andere speciale gelegenheid?

We proberen ons borrelboot arrangement zo bijzonder mogelijk te maken, maar soms wil je gewoon net even iets anders. Geen probleem, wij denken graag mee met speciale verzoekjes. Stap met je gasten aan boord voor een arrangement dat helemaal is afgestemd op jouw wensen!

Commercieel gebruik borrelboot

Ook voor commerciële doeleinden, zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij of productpresentatie aan je (potentiële) klanten is de borrelboot Utrecht een origineel alternatief. De prachtige Vecht tour is hier uitermate geschikt voor!

Wij geven je graag meer informatie als je contact met ons opneemt.

Zo organiseer jij de leukste borrel van Nederland!

Stap 1 – Kies het perfecte gezelschap

De perfecte borrel begint met het perfecte gezelschap. Of het nu vrienden, familie of je collega’s zijn, zorg dat iedereen zijn zeebenen meeneemt! Ben je met minder dan 8 personen? Neem dan contact met ons op, ook voor kleinere gezelschappen kunnen we een perfect boottochtje regelen.

Stap 2 – Regel de perfecte borrelboot

Het perfecte gezelschap is uitgenodigd, nu de perfecte boot! Die is natuurlijk voor iedereen anders. Gelukkig hebben wij diverse boten waar je uit kunt kiezen. Van een moderne sloep tot een chique salonsloep, voor grote of voor kleinere gezelschappen, er is altijd een boot die past bij het gezelschap.

Stap 3 – Zorg voor voldoende drinken

Drank is toch wel het onmisbare ingrediënt voor een perfecte borrel. Gelukkig is bier, wijn en fris inbegrepen bij de borrelboot Utrecht.

Stap 4 – (optioneel) Vul de borrel aan met leuke extra’s

Het is natuurlijk niet verplicht, maar je kunt de borrel extra leuk maken door deze aan te vullen met een van onze extra opties. Wat dacht je van een BBQ-pakket, pizza, burgers of misschien wel een sushi-box? Wij denken graag met je mee en hebben nog veel meer opties om jouw borrel de leukste van Nederland te maken!

Borrelboot Utrecht