28 september 2020

Het is weer tijd om je boot winterklaar te maken! Dit kan bij ons aan de kant in Utrecht. Wees er snel bij, we hebben beperkte ruimte. Wil je een plek reserveren? Klik hier. Vul alle gegevens in, alleen dan kunnen we een plek voor je vrijhouden. Vergeet ook niet de algemene voorwaarden goed door te lezen.

Wij adviseren altijd om aan het einde van het vaarseizoen een motorbeurt en accuservice te laten uitvoeren. Zo kun je bij de start van het nieuwe seizoen direct het water op. De motorbeurten laten wij wederom uitvoeren door Robin Schagen van Bergtech en Willemsoutboard service. Met onze accuservice ben je ervan verzekerd dat de accu in optimale conditie blijft.

Ergens anders een overwinterplek gevonden, maar toch graag advies? Of heb je producten nodig om je boot winterklaar te maken? Ook dan helpen we je graag. Onze medewerkers staan je graag te woord en wij hebben voldoende producten in huis om je een handje te helpen. Neem hiervoor contact met ons op.

Het is bij Boei26 ook mogelijk om in de winter een boottocht te maken, bekijk daarvoor onze vloot. Vanaf de zomer is het weer mogelijk om te suppen of een sloep te huren om van het historische Utrecht of de Vecht te genieten.

Tot snel!

Tags : , , ,