Skip to content

Bedrijfsuitje Utrecht

Maak een tour over de Utrechtse grachten of de Vecht!

Ben je op zoek naar het leukste bedrijfsuitje in Utrecht?

In Utrecht kun je echt alle kanten op met een bedrijfsuitje. Van lasergamen, escape rooms tot aan VR dining. Maar heb je weleens nagedacht over een vaartour over de Utrechtse grachten of een rondvaart over de Vecht?

Leuk én ontspannen bedrijfsuitje in Utrecht

Bij Boei26 kan je met je collega’s genieten van een heerlijke dag bootje varen op het water. We hebben allerlei verschillende arrangementen waardoor we je geheel kunnen ontzorgen en jullie maximaal kunnen genieten!

Sloep of een salonboot

Bij ons kan je al vanaf 2 personen sloepen huren. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een grotere groep te komen. Je maakt dan gebruik van een salonboot. Deze is al vanaf 10 personen te huren, inclusief schipper! De maximale capaciteit is 75 personen, verdeeld over drie salonboten. Zelfs een diner aan boord behoort tot de mogelijkheden. Zie je het al voor je? Het zonnetje schijnt, je hebt een glas wijn of koud biertje in je hand en geniet daarnaast van een heerlijke Utrechtse borrelplank. Lachen met collega’s, goede gesprekken en veel plezier. Klinkt als een perfect bedrijfsuitje toch?

Weer of geen weer, wij staan voor je klaar! We hebben namelijk drie verschillende soorten salonboten! Zo beschikken we over een prachtige overdekte verwarmde salonboot, een volledig open salonboot en ons paradepaardje: de Iron Lady die zowel overdekt als open is. Klik hier om de verschillende rondvaartboten te bekijken!

Vaarroute Oudegracht

Je stapt op bij onze jachthaven Boei26 aan de Straatweg in Utrecht. Deze is direct aan de Vecht gelegen. Vervolgens vaar je richting Op Buuren, Polder Westbroek, Zuilen, Oudenoord en zo de binnenstad van Utrecht in. Je vaart niet alleen langs de mooiste stadswoningen en winkels, maar ook langs groene singels, werfkelders en middeleeuwse wasplaatsen. Bekijk hier de vaarroute Oudegracht.

Vaarroute de Vecht

Uiteraard kan je ook de andere kant op varen. Deze route over de Vecht neemt je mee terug naar het tijdperk van de Gouden Eeuw. Een tijd waar succesvolle Amsterdamse handelaren de mooiste buitenplaatsen en gebouwen lieten bouwen. Je vaart langs verschillende kastelen en ziet overal verschillende theehuisjes. We varen vanuit Utrecht naar Maarssen, Breukelen tot aan Nieuwersluis.

Bedrijfsuitje met arrangement

Om het bedrijfsuitje compleet te maken, kan je kiezen uit verschillende arrangementen.

Kies bijvoorbeeld voor de borreltour; een heerlijk arrangement bestaande uit diverse dranken en snacks. Of wat dacht je een whiskey of wijn arrangement/proeverij? Een onvergetelijke tocht over de Utrechtse grachten of over de Vecht met diverse wijnen en whiskeys om te proeven en een bijbehorende borrelplank. Daarnaast krijg je er ook nog eens een leuke online training bij om de diverse dranken te leren ruiken, proeven en kennen. Uitspugen mag, maar stiekem doorslikken natuurlijk ook!

Wil je er graag echt een feestje van maken? Kies dan voor de Captains Tour! Bij dit arrangement krijgt iedereen een kapiteinspet, heb je de keuze uit diverse dranken als wijn, gin en bacardi en maken we het feest compleet door heerlijke discotunes en 80’s en 90’s muziek te draaien. Er mag gedanst worden!

Vraag hier een offerte aan, we denken graag met je mee!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke én unieke ervaring?

Laat je verrassen door onze tours over de Utrechtse Vecht. Zonder of met borrel, lunch of diner. Bij ons is voor elk wat wils!

Sloep huren

vanaf €14,- per persoon

Salonboot huren

vanaf €20,- per persoon