Smokey Whiskey tour Utrecht 20 augustus 2020

Yes, we hebben iets nieuws! Stap op de boot en doe mee met de Smokey Whiskey tour. Je gaat whiskey’s proeven uit 5 verschillende landen en intussen genieten van een rondvaart over de Vecht. Klinkt als een perfecte avond met je maten toch?

Wat houdt het precies in? Elke donderdagavond varen we over de Vecht en kan je meedoen aan de Smokey Whiskey tour. Je hoeft helemaal geen whiskey- kenner te zijn, of veel ervaring te hebben; het is leuk voor iedereen! Je kan tickets bestellen voor 1 persoon, maar ook voor meerdere personen tot maximaal 8. Dus of je nou zin hebt om met een maatje een whiskey tour te doen, of juist met de gehele mannenclub… je kan gewoon opstappen en meedoen aan deze ontdekking!

Over Whiskey Tour Utrecht

De tour duurt twee uur en onze schipper vaart jullie over de Vecht. Middels een interactieve online training leer je van alles over de whiskey’s en kan je een kennistestje doen. Zo weet je meteen of je jezelf een “whiskey-kenner” kan noemen. De opstapplaats is bij Boei26. Nadat jullie alle whiskey’s hebben geproefd, gaan jullie zelf aan de slag met het maken van een old-fashioned. Dit wil je niet missen!

Bestel hieronder direct je tickets!

In de maand augustus varen we iedere donderdagavond van 19.00 tot 21.00 met maximaal 8 personen, wees het dus snel bij; Inclusief salonboot met schipper, Whiskey’s, bier, fris, wijn en een aantal borrelhapjes.

Tickets bestellen

Zelf varen

Zelf varen over de Vecht of een sloep huren in Utrecht kan uiteraard ook bij Boei26.